De ce e important să alegi un property manager?

Ești proprietar? Deții mai multe imobile sau proprietăți și ai nevoie de ajutor?

Colaborarea cu un property manager reprezintă soluția ideală pentru tine și grijile privind administrarea proprietăților

Pentru că mulți nu sunt familiarizați încă cu ceea ce înseamnă să colaborezi cu un property manager, ți-am pregăti un articol în care îți vom prezenta principalele responsabilități de care ești absolvit dacă alegi să colaborezi cu noi.

 

În primul rând, ce este un property manager?

 

Simplificat, un property manager este o persoană sau o companie care gestionează proprietăți imobiliare în numele proprietarului.

În cazul Svelppy, noi suntem un integrator de servicii, căci oferim clienților noștri o experință completă, unitară și personalizată.

Colaborarea cu un property manager este cea mai bună soluție pentru proprietarii care nu au timp sau resurse pentru a-și gestiona proprietățile lor în mod eficient.

Hai să trecem la lucrurile serioase. Ce obții dacă vei colabora cu noi?

 

Gestionarea chiriașilor și a închirierii.

 

Unul dintre cele mai importante aspecte ale gestionării proprietăților este închirierea.

Având alături o echipă de experți poți uita de procesul de căutare a chiriașilor și gestionarea tuturor aspectelor legate de închiriere, inclusiv vizionarea proprietăților, negocierea contractelor de închiriere și colectarea chiriilor.

În plus,  vei putea beneficia de consultanță în privința prețurilor pieței, astfel încât  să poți obține cel mai bun preț posibil pentru proprietatea lor.

 

Creșterea veniturilor

 

Pe lângă gestionarea proprietăților, suntem aici pentru ați oferi consultanță în privința prețurilor de închiriere, a strategiilor de marketing și alte aspecte legate de creșterea veniturilor.

 

Întreținerea proprietății

 

În calitate de property managerii ne asigurăm că proprietatea este întreținută într-un mod eficient și corespunzător.  Pentru ca tot procesul să fie simplificat ne ocupăm de organizarea, coorodonarea și intreținerea regulată, astfel încât proprietatea ta să fie atractivă pentru chiriași. De asemenea, îți oferim consultanță pentru a dezvolta cele mai bune planuri de întreținere a proprietății, astfel încât aceasta să rămână într-o stare bună de funcționare pe termen lung.

 

Rezolvarea problemelor legale

 

Familiarizați cu tot ce înseamnă aspectele legale și reglementările legate de proprietăți, te putem ajuta să soluționezi într-un mod rapid și eficient situațiile de natură legală, cum ar fi contractele de închiriere, reglementările fiscale și alte aspecte legale ale proprității pe care o deții.

 

Reducerea stresului

 

Atunci când alegi să colaborezi cu un property manager gradul de stres se diminuează vizibil. Noi ne vom ocupa de toate aspectele legate de proprietatea ta, astfel încât tu vei putea să te ocupi de alte aspecte ale vieții, poate mai imporante.

Dacă ai o viață agitată, plină de provocări, lasă-ne pe noi să te scăpăm de griji.

 

Svelppy este aici pentru toți cei care apreciază calitatea timpului lor. Alege un parteneriat de încredere în care proprietățile tale vor fi gestionate în mod eficient și profitabil.

Contactează-ne. Suntem aici să ne ocupăm de tot, pentru tine.